Henri Bruggeman (1948)

Henri Bruggeman

Tussen 1970 en 1979 werkte ik als (beleids)medewerker bij de gemeenten Naaldwijk, Zoetermeer en Pijnacker en vanaf 1979 bij de gemeente Ridderkerk. In Ridderkerk werkte ik in verschillende leidinggevende functies, laatstelijk als waarnemend gemeentesecretaris. Tevens was ik een aantal jaren docent aan de Bestuursacademie.

In 1996 vestigde ik mij als zelfstandig interim-manager en coach van leidinggevenden. Als coach heb ik coachingstrajecten verzorgd, zowel binnen profit organisaties als binnen non-profit organisaties. Hiernaast plaatste ik een aantal jaren dagelijks een coachingstip voor leidinggevenden op Twitter. Als interim-manager heb ik vooral opdrachten uitgevoerd binnen de lokale overheid in gemeenten als ’s Gravendeel, Lelystad, Oosterhout, Putten, Zundert, De Wolden, Haarlemmermeer, Hendrik-Ido-Ambacht, Binnenmaas en Haarlem, maar ook binnen Jeugdzorg Rotterdam.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik vele vergaderingen voorgezeten en een groot aantal informatie- en inspraakbijeenkomsten geleid.

Hiernaast ben ik voorzitter/bestuurder van een aantal Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en zit regelmatig ook vergaderingen van andere VvE’s voor.

Site door www.colibri.nl